Trucs en Spelcodes: Crown Wars: The Black Prince (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Crown Wars: The Black Prince voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Crown Wars: The Black Prince: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Crown Wars: The Black Prince verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De Kroonoorlog woedt voort.Ridders en bandieten verspreiden verwoesting door het hele land.In dit turn-based tactische en strategische spel vecht je vanuit je kasteel om de heer te worden die de strijd leidt tegen de krachten van het kwaad.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Crown Wars: The Black Prince (PC): Spelsnelheid en oneindige beweging.

Crown Wars: The Black Prince heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Crown Wars: The Black Prince zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Crown Wars: The Black Prince (ORIGINAL / +6)
  • Koop eenvoudig maximale middelen
  • Superschade
  • Superonoverwinnelijk
  • Onbeperkte beweging
  • Onbeperkte aanval
  • Barakken voor snelle genezing
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360