Trainer voor: AirportSim (1.3.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Bevries de missietimer, Super snelheid, Edit: bewegingssnelheid, Edit: sprintsnelheid en nog veel meer.
AirportSim: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van AirportSim. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Te weinig? We hebben ook de trucs van AirportSim! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van AirportSim van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

AirportSim is een geavanceerde simulator waarmee u de rollen van verschillende leden van het grondpersoneel op de luchthaven kunt spelen.Realistische graphics en operaties, voertuigen met licentie, echte luchthavens en realtime weersomstandigheden zorgen voor een onvergetelijk avontuur.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Bevries de missietimer
  • Super snelheid
  • Edit: bewegingssnelheid
  • Edit: sprintsnelheid
  • Edit: rotatiesnelheid
  • Edit: spronghoogte
  • Edit: zwaartekracht


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van AirportSim: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# MissieNumPad1: Missietimer bevriezen# GameplayNumPad2: supersnelheid

Editoropties

# Bewegingsstatistieken van spelersBewegingssnelheidSprintsnelheid RotatiesnelheidSpringhoogteZwaartekracht
Cherri Andrea640360