Trucs en Spelcodes: AirportSim (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor AirportSim (PC).

Inleiding

AirportSim: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van AirportSim! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

AirportSim is een geavanceerde simulator waarmee u de rollen van verschillende leden van het grondpersoneel op de luchthaven kunt spelen.Realistische graphics en operaties, voertuigen met licentie, echte luchthavens en realtime weersomstandigheden zorgen voor een onvergetelijk avontuur.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op AirportSim sinds 19/10/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor AirportSim (PC): Supersnelheid en modificatie: bewegingssnelheid.

Als je echt veel trucs wilt voor AirportSim, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van AirportSim zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina AirportSim (1.3.1 / +6)
  • Bevries de missietimer
  • Super snelheid
  • Edit: bewegingssnelheid
  • Edit: sprintsnelheid
  • Edit: rotatiesnelheid
  • Edit: spronghoogte
  • Edit: zwaartekracht
Cherri Andrea640360