Trainer voor: Selaco (14586396 HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Ongelimiteerde ammunitie, Geen opladen en nog veel meer.
Selaco: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Selaco en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Selaco van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Selaco is een geheel nieuwe originele shooter gebaseerd op GZDoom, met spannende actiescènes, vernietigbaarheid, intelligente vijanden en een rijk verhaal dat zich ontvouwt in een meeslepende gamewereld.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Geen opladen
  • Superschade
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Selaco: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte munitieNumPad4: Niet herladenNumPad5: Superschade# GameplayNumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360