Trucs en Spelcodes: Selaco (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Selaco op PC. Bijvoorbeeld: Oneindige munitie en superschade.

Inleiding

Selaco: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Selaco. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Selaco, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Selaco is een geheel nieuwe originele shooter gebaseerd op GZDoom, met spannende actiescènes, vernietigbaarheid, intelligente vijanden en een rijk verhaal dat zich ontvouwt in een meeslepende gamewereld.

Dit spel is uitgebracht op 31/05/2024 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Selaco is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Selaco (PC): Oneindige munitie en superschade.

Daarnaast kunt u voor Selaco ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Selaco zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Selaco (14586396 HF / +5)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Geen opladen
  • Superschade
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360