Trainer voor: Star Trek Legends (14525610)

Je zal veel Trucs toevoegen: Teamspeler in God-modus, Superschade, Onbeperkt krediet, Onbeperkt Latijn en nog veel meer.
Star Trek Legends: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Star Trek Legends. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Star Trek Legends van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Star Trek Legends van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

Beleef een episch verhaal over de controle over de mysterieuze Nexus en het lot van het universum, terwijl spelers de rol aannemen van hun favoriete Star Trek-helden en -schurken in de officiële teamgebaseerde RPG van deze geweldige franchise.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Teamspeler in God-modus
 • Superschade
 • Onbeperkt krediet
 • Onbeperkt Latijn
 • Onbeperkt dilithium
 • Onbeperkt EXP
 • Controle van de spelsnelheid
 • Edit: Spelsnelheid
 • Wijziging: schadevermenigvuldiger


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Star Trek Legends: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: God-modus Teamspeler
NumPad2: SuperschadeNumPad3: Onbeperkt CreditsNumPad4: Onbeperkt LatinumNumPad5: Onbeperkt DilithiumNumPad6: Onbeperkt EXP# SpelNumPad7: Controle van de spelsnelheid
Cherri Andrea640360