Trucs en Spelcodes: Star Trek Legends (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Star Trek Legends voor PC.

Inleiding

Star Trek Legends: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Star Trek Legends. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Star Trek Legends, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Beleef een episch verhaal over de controle over de mysterieuze Nexus en het lot van het universum, terwijl spelers de rol aannemen van hun favoriete Star Trek-helden en -schurken in de officiële teamgebaseerde RPG van deze geweldige franchise.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Star Trek Legends (PC): Latijnse infinitief en dilithium-infinitief.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Star Trek Legends van apocanow, of een selectie van YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak nuttig voor het voltooien van de Doelstellingen en Trofeeën.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Star Trek Legends downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Star Trek Legends zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Star Trek Legends (14525610 / +8)
  • Teamspeler in God-modus
  • Superschade
  • Onbeperkt krediet
  • Onbeperkt Latijn
  • Onbeperkt dilithium
  • Onbeperkt EXP
  • Controle van de spelsnelheid
  • Edit: Spelsnelheid
  • Wijziging: schadevermenigvuldiger
Cherri Andrea640360