Trainer voor: Songs of Silence (0.5.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super snelheid, Bewerking: goud, Edit: bouwmateriaal, Edit: goddelijke gunst en nog veel meer.
Songs of Silence: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Songs of Silence! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

We hebben ook de trucs van Songs of Silence beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Songs of Silence vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Songs of Silence is een verhalend, turn-based strategiespel dat zich afspeelt in twee verschillende fantasiewerelden, bedreigd door de allesverslindende Silence.De game gaat over koninkrijksbeheer, verkenning en heldenontwikkeling in de context van korte, intense realtime gevechten.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super snelheid
  • Bewerking: goud
  • Edit: bouwmateriaal
  • Edit: goddelijke gunst


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Songs of Silence: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# GameplayNumPad1: Supersnelheid em>Editoropties# BronnenGoudBouwmateriaalGoddelijke gunst< em>OpmerkingHoud er rekening mee dat dit spel alleen beschikbaar is voor de OFFLINE- en SINGLE PLAYER-modi. In SKIRMISH MOET je speler 1 zijn.Merk ook op dat het in dit spel uiterst moeilijk is om dit te doen. isoleer waarden, dus het is waarschijnlijk dat er geen opties meer aan deze trainer worden toegevoegd.
Cherri Andrea640360