Trucs en Spelcodes: Songs of Silence (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Songs of Silence op PC. Bijvoorbeeld: Bewerken: bouwmateriaal en bewerken: goud.

Inleiding

Songs of Silence: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Songs of Silence en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Songs of Silence is een verhalend, turn-based strategiespel dat zich afspeelt in twee verschillende fantasiewerelden, bedreigd door de allesverslindende Silence.De game gaat over koninkrijksbeheer, verkenning en heldenontwikkeling in de context van korte, intense realtime gevechten.

Dit spel is uitgebracht op 04/06/2024 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Songs of Silence is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Songs of Silence (PC): Bewerken: bouwmateriaal en bewerken: goud.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Songs of Silence zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Songs of Silence (0.5.1 / +3)
  • Super snelheid
  • Bewerking: goud
  • Edit: bouwmateriaal
  • Edit: goddelijke gunst
Cherri Andrea640360