Trainer voor: Samawa Idle (1.2.4)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gamesnelheid, Edit: gouden speler, Bewerken: Speler-edelstenen, Edit: huidige energie en nog veel meer.
Samawa Idle: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Samawa Idle. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Samawa Idle, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

We hebben ook de trucs van Samawa Idle beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Samawa Idle vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Ontketen de kracht van gespecialiseerde torens om hordes monsters te vernietigen in dit inactieve spel met roguelike-elementen.Verzamel goud, verhoog je torens, neem het op tegen krachtige bazen en verfijn je strategie met een evoluerende vaardighedenboom.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Gamesnelheid
 • Edit: gouden speler
 • Bewerken: Speler-edelstenen
 • Edit: huidige energie
 • Bewerken: Spelervaardigheidspunten
 • Bewerken: vaardigheidspunten voor spelerondersteuning
 • Bewerken: Player Automator-munten
 • Edit: huidig ​​niveau


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Samawa Idle: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# GameplayNumPad1: Spelsnelheid em>Editoropties# SpelgegevensSpelergoudSpeleredelstenenHuidige energie< Spelervaardigheidspunten Spelerondersteuning Vaardigheidspunten Speler Automator Munten Huidig ​​niveau
Cherri Andrea640360