Trucs en Spelcodes: Samawa Idle (PC)

Trucs en Codes van Samawa Idle voor PC waaronder Spelsnelheid en aanpassing: huidige energie.

Inleiding

Samawa Idle: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Samawa Idle! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Ontketen de kracht van gespecialiseerde torens om hordes monsters te vernietigen in dit inactieve spel met roguelike-elementen.Verzamel goud, verhoog je torens, neem het op tegen krachtige bazen en verfijn je strategie met een evoluerende vaardighedenboom.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Samawa Idle (PC): Spelsnelheid en aanpassing: huidige energie.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Samawa Idle zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Samawa Idle (1.2.4 / +7)
  • Gamesnelheid
  • Edit: gouden speler
  • Bewerken: Speler-edelstenen
  • Edit: huidige energie
  • Bewerken: Spelervaardigheidspunten
  • Bewerken: vaardigheidspunten voor spelerondersteuning
  • Bewerken: Player Automator-munten
  • Edit: huidig ​​niveau
Cherri Andrea640360