Trainer voor: Chromosome Evil 2 (v1.59)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Geen opladen, Ongelimiteerde ammunitie, Onbeperkte MULE-benodigdheden en nog veel meer.
Chromosome Evil 2: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Chromosome Evil 2! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Chromosome Evil 2. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Chromosome Evil 2 steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Chromosome Evil 2.

Duik voor de tweede keer in deze Lovecraft-achtige RTS Survival.Organiseer uw team, sla toe en beheer uw konvooi.Overleef de golven van nachtmerries die op je af komen.Kun jij de bron van het kwaad vinden?

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Geen opladen
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkte MULE-benodigdheden
  • Onbeperkte materialen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Chromosome Evil 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# TeamNumPad1: Onbeperkte gezondheid # WapensNumPad2: niet herladenNumPad3: onbeperkte munitie# benodigdhedenNumPad4: onbeperkte MULE-benodigdhedenNumPad5: onbeperkte materialen /># gameplay< br/>NumPad6: GameSpeed
Cherri Andrea640360