Trucs en Spelcodes: Chromosome Evil 2 (PC)

Zoveel trucs zoals Oneindige materialen en oneindige voorraden muilezels voor Chromosome Evil 2 (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Chromosome Evil 2: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Chromosome Evil 2. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Chromosome Evil 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Duik voor de tweede keer in deze Lovecraft-achtige RTS Survival.Organiseer uw team, sla toe en beheer uw konvooi.Overleef de golven van nachtmerries die op je af komen.Kun jij de bron van het kwaad vinden?

Chromosome Evil 2 is gepubliceerd op 15/02/2024 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Chromosome Evil 2 (PC): Oneindige materialen en oneindige voorraden muilezels.

Zou je veel trucs willen voor Chromosome Evil 2 die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Chromosome Evil 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Chromosome Evil 2 (v1.59 / +5)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Geen opladen
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkte MULE-benodigdheden
  • Onbeperkte materialen
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360