Trainer voor: Chained Together (14881504 HF2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Verhoogt de snelheid van de speler, Verlaag de snelheid van de speler, Stelt de normale snelheid van de speler in, Verhoogt de spronghoogte en nog veel meer.
Chained Together: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Chained Together.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Chained Together: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Chained Together

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Chained Together: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Chained Together

Stijg vanuit de diepten van de hel geketend aan je vrienden door verschillende werelden.Probeer alleen of in een coöperatie de top te bereiken en ontdek wat je daar te wachten staat...

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Verhoogt de snelheid van de speler
  • Verlaag de snelheid van de speler
  • Stelt de normale snelheid van de speler in
  • Verhoogt de spronghoogte
  • Verlaag de spronghoogte
  • Stel de normale spronghoogte in
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Chained Together: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: verhoogt de snelheid van de speler
NumPad2: Verlaagt de snelheid van de spelerNumPad3: Stelt de normale snelheid van de speler inNumPad4: Verhoogt de spronghoogteNumPad5: Verlaagt de spronghoogte SpringenNumPad6: Stel de normale spronghoogte in # SpelNumPad7: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360