Trucs en Spelcodes: Chained Together (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Chained Together (PC).

Inleiding

Chained Together: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Chained Together. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Stijg vanuit de diepten van de hel geketend aan je vrienden door verschillende werelden.Probeer alleen of in een coöperatie de top te bereiken en ontdek wat je daar te wachten staat...

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Chained Together sinds 19/06/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Chained Together (PC): Verhoog de spronghoogte en verlaag de spelerssnelheid.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Chained Together: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Chained Together

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Chained Together zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Chained Together (14881504 HF2 / +6)
  • Verhoogt de snelheid van de speler
  • Verlaag de snelheid van de speler
  • Stelt de normale snelheid van de speler in
  • Verhoogt de spronghoogte
  • Verlaag de spronghoogte
  • Stel de normale spronghoogte in
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360