Trainer voor: Tour de France 2024 (14796228)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte weerstand, Onbeperkte weerstand, Geen NPC-weerstand, NPC nul weerstand en nog veel meer.
Tour de France 2024: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Tour de France 2024! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Tour de France 2024. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Verover de gele trui in het officiële spel van de Tour de France 2024. Versla je tegenstanders, duw jezelf tot het uiterste en bewijs je vaardigheden in de nieuwe multiplayer-modus: Criterium.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte weerstand
  • Geen NPC-weerstand
  • NPC nul weerstand
  • x3 Acceleratie naar maximale snelheid
  • Super trage NPC-bikers
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Tour de France 2024: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt uithoudingsvermogen NumPad2: Onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad3: NPC nul uithoudingsvermogenNumPad4: NPC nul uithoudingsvermogenNumPad5: Versnelling x3 op maximale snelheidNumPad6: Supertrage NPC-motorrijders # Spel< br/>NumPad7: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360