Trucs en Spelcodes: Tour de France 2024 (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Tour de France 2024 (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Tour de France 2024: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Tour de France 2024 en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Verover de gele trui in het officiële spel van de Tour de France 2024. Versla je tegenstanders, duw jezelf tot het uiterste en bewijs je vaardigheden in de nieuwe multiplayer-modus: Criterium.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 06/06/2024. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tour de France 2024 (PC): Oneindig uithoudingsvermogen en x3 acceleratie op volle snelheid.

Daarnaast kunt u voor Tour de France 2024 ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Tour de France 2024 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Tour de France 2024 (14796228 / +6)
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte weerstand
  • Geen NPC-weerstand
  • NPC nul weerstand
  • x3 Acceleratie naar maximale snelheid
  • Super trage NPC-bikers
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360