Trainer voor: Railway Empire (1.13.0-25864 (STEAM+GOG))

Je zal veel Trucs toevoegen: Geld Toevoegen , Voeg Punten Voor Innovatie , Voeg de Factoren van de Stad , Voorwaarde Oneindige Trein en nog veel meer.
Railway Empire: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Railway Empire gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Railway Empire van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Railway Empire van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

In de trein Rijk, kunt u maken en bewerken van een uitgebreid trein-netwerk, koop meer dan 40 model treinen zijn waarheidsgetrouw weergegeven, en om de aankoop of het bouwen van stations, gebouwen, het onderhoud, de fabrieken en de toeristische attracties om te verblijven altijd een stap vooruit van je tegenstanders.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geld Toevoegen
  • Voeg Punten Voor Innovatie
  • Voeg de Factoren van de Stad
  • Voorwaarde Oneindige Trein
  • Zand Onbeperkt
  • Water Onbeperkt
  • Olie Onbeperkt
  • Super Snelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Railway Empire: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Druk op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie.Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Trainer Opties

NumPad1: Wijziging Van De Geldmiddelen Van 250000
NumPad2: Het Wijzigen Van De Innovatie Met 50 Punten
NumPad3: Het Wijzigen Van De Inwoners Van De Stad Geselecteerd Door 20000
NumPad4: Oneindige Trein Toestand
NumPad5: Onbeperkt Aantal Zand
NumPad6: Water Op Zal
NumPad7: Onbeperkt Aantal Olie
NumPad8: Super Snelheid

De Opties Van De Editor

Diversen: Innovatie Punten
Diversen: In Contant
Diversen: Bevolking

Opmerkingen

Geval:
Klik op 'bouwen' voor. Druk op de sneltoets of gebruik maken van de editor.
De waarde van het spel visueel updates als je/krijg je geld.
Innovatie Punten:
Onderzoek van het scherm en druk op de sneltoets om meer toe te voegen. U moet voor de warr
punten voor de waarde ingame updates.
Inwoners:
Klik op een stad voor, zodat het aantal inwoners. Druk op de sneltoets of
gebruik de editor om meer toe te voegen. Even wachten tot het aantal inwoners is up-to-date
uit het spel.
Cherri Andrea640360