Trainer voor: The Sinking City (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid , Gezondheid onbeperkt , Munitie / items onbeperkt / makkelijk te maken , Geen opladen en nog veel meer.
The Sinking City: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van The Sinking City. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van The Sinking City! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van The Sinking City van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van The Sinking City! Je vindt ze in de speciale gids van The Sinking City van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

In de jaren '20, aan de oostkust van de Verenigde Staten, de overstromingen stad van Oakmont is in de greep van een bovennatuurlijke krachten. Je bent de privé-detective die moet uitzoeken wat er is vergeven van de stad, en vielen de hoofden van de bewoners. En ook uw...

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid
  • Gezondheid onbeperkt
  • Munitie / items onbeperkt / makkelijk te maken
  • Geen opladen
  • Het wijzigen van de huidige laag
  • Bewerken XP huidige
  • Wijzig de punten van de huidige kennis
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Sinking City: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Indien niet expliciet anders wordt vermeld, drukt u op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie. Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Promo Opties

Speler Progressie: Het Huidige Niveau

Trainer Opties

NumPad1: Onbeperkte Gezondheid
NumPad2: Onbeperkt Aantal Van De Geestelijke Gezondheid
NumPad3: Onbeperkte Munitie, Items, Gemakkelijk Te Werken
NumPad4: Geen Reload

De Opties Van De Editor

Speler Progressie: Het Huidige Niveau
Speler voortgang: de Huidige XP
Speler Progressie: De Kennis Van De Punten Van
Cherri Andrea640360