Walkthrough van The Sinking City voor PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Voltooi The Sinking City dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
The Sinking City: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Sinking City, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van The Sinking City! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van The Sinking City van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van proberen, die beschikbaar is op deze site op een aparte pagina. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: hiermee kun je nieuwe trucs ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Sinking City, genaamd: Complete oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Riprova Riprova
Riprova
Cherri Andrea640360