Trainer voor: Hellbound (1.0.1 / +6)

Je zal veel Trucs toevoegen: Infinite Health
Infinite Armor
Onbeperkte munitie
Schadevermenigvuldiger
Geen lavaschade
Superloopsnelheid
Super snelheid, , , en nog veel meer.
Hellbound: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Hellbound.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Voor Hellbound hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanHellbound.

Voor Hellbound hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Hellbound.

Een klassieke first person shooter, zoals vroeger. Een actiespel gericht op snelheid, bloed, wapens en metalmuziek. Geïnspireerd door klassiekers uit de jaren 90, maar met moderne graphics en geluid!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Infinite Health
  Infinite Armor
  Onbeperkte munitie
  Schadevermenigvuldiger
  Geen lavaschade
  Superloopsnelheid
  Super snelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hellbound: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360