Trucs en Spelcodes: Hellbound (PC)

Trucs en Codes van Hellbound voor PC waaronder Geen lavaschade en oneindige munitie.

Inleiding

Hellbound: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Hellbound! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Een klassieke first person shooter, zoals vroeger. Een actiespel gericht op snelheid, bloed, wapens en metalmuziek. Geïnspireerd door klassiekers uit de jaren 90, maar met moderne graphics en geluid!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 4/07/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hellbound (PC): Geen lavaschade en oneindige munitie.

Voor Hellbound hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van Hellbound.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Hellbound zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Hellbound (1.0.1 / +6)
  • Infinite Health
    Infinite Armor
    Onbeperkte munitie
    Schadevermenigvuldiger
    Geen lavaschade
    Superloopsnelheid
    Super snelheid
Cherri Andrea640360