Trainer voor: Mortal Shell (Build 21.01.21 Revision 1.0998)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte uithoudingsvermogen , Onbeperkte resolutie , Superschade en nog veel meer.
Mortal Shell: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Mortal Shell.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Mortal Shell. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Mortal Shell. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Mortal Shell is een actie-RPG die je vasthoudendheid en gezond verstand op de proef stelt in een verbrijzelde wereld. Je vijanden hebben geen genade - je hebt superieur bewustzijn, precisie en instinct nodig om te overleven. Bezit gevallen krijgers, vind verborgen heiligdommen en neem het op tegen geduchte vijanden.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte uithoudingsvermogen
  • Onbeperkte resolutie
  • Superschade
  • Superpantser
  • Maximale hoeveelheid inventarisitems
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: Tar < br /> Bewerken: Glimpses
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Mortal Shell: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad8: spelsnelheid

Trainer-opties

# player
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogen
NumPad3: onbeperkte resolutie
NumPad4: Super Damage < br /> NumPad5: Super Armor
NumPad6: Super sprintsnelheid
# Inventaris
NumPad7: maximale hoeveelheid inventarisitem
# Gameplay
NumPad8: Speelsnelheid

Editor-opties

# currency
Tar
Glimpses < em> Opmerkingen Spelsnelheid:
Activeer om de snelheid van het spel te veranderen.
Cherri Andrea640360