Trucs en Spelcodes: Mortal Shell (PC)

Leer de trucs van Mortal Shell en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Mortal Shell: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Mortal Shell. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Mortal Shell is een actie-RPG die je vasthoudendheid en gezond verstand op de proef stelt in een verbrijzelde wereld. Je vijanden hebben geen genade - je hebt superieur bewustzijn, precisie en instinct nodig om te overleven. Bezit gevallen krijgers, vind verborgen heiligdommen en neem het op tegen geduchte vijanden.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 18/08/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek 2 Trucs, Tips en Strategieën voor Mortal Shell (PC): Super schade en maximaal voorraaditembedrag.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van Mortal Shell. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Daarnaast kunt u voor Mortal Shell ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Geavanceerde gevechtsgids

Deze video toont een geavanceerde gevechtsgids in de game en enkele gameplay-tips

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Mortal Shell zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Mortal Shell (Build 21.01.21 Revision 1.0998 / +0)
 • Onbeperkte gezondheid
  Onbeperkte uithoudingsvermogen
  Onbeperkte resolutie
  Superschade
  Superpantser
  Maximale hoeveelheid inventarisitems
  Spelsnelheid
  Bewerken: Tar < br /> Bewerken: Glimpses
Cherri Andrea640360