Trainer voor: Medieval Dynasty (Alpha 0.2.0.3 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Spelsnelheid
Bewerken: gezondheid
Bewerken: uithoudingsvermogen
Bewerken: dorst
Bewerken: uitputting
Bewerken: uithoudingsvermogen regeneratie-vermenigvuldiger
Bewerken: sprintgebruik Weerstandsvermenigvuldiger
Wijziging: voorraadbedrag geselecteerd item
Wijziging: maximaal voorraadgewicht, , , en nog veel meer.
Medieval Dynasty: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Medieval Dynasty. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben ook de trucs van Medieval Dynasty beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Medieval Dynasty vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Jaag, overleef, bouw en heers in de barre tijden van de Middeleeuwen - creëer je eigen middeleeuwse dynastie en zorg ervoor dat deze lang gedijt, zelfs als hij sterft!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Spelsnelheid
  Bewerken: gezondheid
  Bewerken: uithoudingsvermogen
  Bewerken: dorst
  Bewerken: uitputting
  Bewerken: uithoudingsvermogen regeneratie-vermenigvuldiger
  Bewerken: sprintgebruik Weerstandsvermenigvuldiger
  Wijziging: voorraadbedrag geselecteerd item
  Wijziging: maximaal voorraadgewicht
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Medieval Dynasty: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360