Trucs en Spelcodes: Medieval Dynasty (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Medieval Dynasty (PC).

Inleiding

Medieval Dynasty: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Medieval Dynasty. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Jaag, overleef, bouw en heers in de barre tijden van de Middeleeuwen - creëer je eigen middeleeuwse dynastie en zorg ervoor dat deze lang gedijt, zelfs als hij sterft!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Medieval Dynasty sinds 17/08/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Medieval Dynasty (PC): Tweak: vermenigvuldiger voor regeneratie van stamina en spelsnelheid.

Daarnaast kunt u voor Medieval Dynasty ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Medieval Dynasty zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Medieval Dynasty (Alpha 0.2.0.3 / +0)
 • Spelsnelheid
  Bewerken: gezondheid
  Bewerken: uithoudingsvermogen
  Bewerken: dorst
  Bewerken: uitputting
  Bewerken: uithoudingsvermogen regeneratie-vermenigvuldiger
  Bewerken: sprintgebruik Weerstandsvermenigvuldiger
  Wijziging: voorraadbedrag geselecteerd item
  Wijziging: maximaal voorraadgewicht
Cherri Andrea640360