Trucs en Spelcodes: XCOM 2: War of the Chosen (PC)

Het leven, de Statistieken, de Middelen, en Wetenschappers Onbeperkt en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan XCOM 2: War of the Chosen voor PC.

Inleiding

XCOM 2: War of the Chosen: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van XCOM 2: War of the Chosen. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

XCOM 2: de Oorlog van de Gekozen presenteert een breed scala aan nieuwe manieren om de bestrijding van de ADVENT dankzij de facties van de Weerstand, geboren op folie de buitenaardse bedreiging op Aarde. Met hen, echter, kwam de uitverkorenen, de nieuwe, geduchte tegenstanders met één doel: het vastleggen van de commandant. De uitbreiding bevat nieuwe antagonistische klassen van de uitverkorenen, nieuwe vijanden, missies en omgevingen, en een strategische aspect dat wordt steeds complexer.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor XCOM 2: War of the Chosen (PC): Het leven, de Statistieken, de Middelen, en Wetenschappers Onbeperkt.

XCOM 2: War of the Chosen heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van XCOM 2: War of the Chosen zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
    FOREACH_CODE
Cherri Andrea640360