Trucs en Spelcodes: XCOM 2 (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel XCOM 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

XCOM 2: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van XCOM 2. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Ontwikkeld door Firaxis Games, XCOM 2 neemt de spelers van 20 jaar in de toekomst, wanneer de mensheid heeft verloren in de oorlog tegen de buitenaardse bedreiging dat zich gevestigd heeft in een nieuwe wereld orde. De geheime paramilitaire organisatie, bekend als XCOM is grotendeels vergeten, en moet terugslaan om de controle van de Aarde en de vrije mens van de vreemdelingen' regel. XCOM 2 staat momenteel gepland voor een release in November 2015. Het spel zal ook komt naar Mac en Linux door Feral Interactive.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor XCOM 2 (PC / PS4 / XBOX ONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360