Trucs en Spelcodes: Steamworld Dig 2 (PC / PS4 / SWITCH / PSVITA)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Steamworld Dig 2 voor PC / PS4 / SWITCH / PSVITA, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Steamworld Dig 2: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Steamworld Dig 2 verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

SteamWorld Graven is terug! Graaft, zoekt schatten, en aan het licht brengt de verschrikkelijke geheimen van de aarde in dit avontuur platformgame mijnbouw, geïnspireerd door de klassieke games in de stijl van Metroidvania.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / SWITCH / PSVITA. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH / PSVITA of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Steamworld Dig 2 (PC / PS4 / SWITCH / PSVITA): Sprongen, Jetpacks, Geld en Eindeloze Bronnen.

Goed nieuws! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. In deze pagina gewijd aan de walkthrough van Steamworld Dig 2 vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze handleiding tonen voor het voltooien van het spel.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Steamworld Dig 2 downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trofeeën PSN

Trucs Steamworld Dig 2:
Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: Steamworld Dig 2

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Steamworld Dig 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Steamworld Dig 2 (1.1 / +0)
  • Oneindige Gezondheid
  • Oneindig Vuur
  • Springt Onbeperkt
  • Opslaan /Laden Positie
  • Wijzigen Ervaringen
  • Onbeperkte Middelen
  • Geld Wisselen
  • Wijzigingen Wielen
  • Water Oneindige
  • Jetpack Oneindige
Cherri Andrea640360