Trucs en Spelcodes: Rules of Survival (IPHONE / ANDROID)

Zoveel trucs zoals Tips en Strategieën om te Overleven voor Rules of Survival (IPHONE / ANDROID). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Rules of Survival: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Rules of Survival verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Welkom in de Arena van de Regels van het Overleven. Je wordt één van de 120 spelers ongewapende dat zal worden gelanceerd in de lucht in een groot eiland, en de woestijn. Alleen zal overleven. Het is niet alleen een spel, je bent het schrijven van de regels van het overleven!

Dit spel is uitgebracht op 15/11/2017 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor IPHONE / ANDROID. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Rules of Survival is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rules of Survival (IPHONE / ANDROID): Tips en Strategieën om te Overleven.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360