Trucs en Spelcodes: Empires of the Undergrowth (PC)

Alle trucs en codes van Empires of the Undergrowth voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Empires of the Undergrowth: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Empires of the Undergrowth. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Dit spel is een simulator van de kolonie van mieren, in de stijl van strategische snelle actie. De speler graaft zijn hol onder de grond, het bouwen van tunnels en kamers in voor de opslag van het voedsel en het ontwikkelen van hun kolonie. Op het oppervlak van de mieren zijn die beweren dat hun eigen grondgebied, verzamelen voedsel, en de clash met gevaarlijke spinnen, en met de andere kolonies. U hebt voor het beheren van dit alles.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Empires of the Undergrowth sinds 1/11/2017, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Empires of the Undergrowth (PC): Toevoegen Royal Jelly en Onbeperkt Eten.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Empires of the Undergrowth zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Empires of the Undergrowth (0.1141 / +0)
  • Bewerken Grondgebied
  • Toevoegen Royal Jelly
  • Toevoegen Bevolking
  • Toevoegen Werknemers
  • Toevoegen Soldaten
  • Onbeperkt Eten
  • Magazijn Onbeperkt Eten
Cherri Andrea640360