Trucs en Spelcodes: Soldiers of the Universe (PC)

Alle trucs en codes van Soldiers of the Universe voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Soldiers of the Universe: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Soldiers of the Universe! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Soldaten van het Universum is een verhaalgedreven First-Person Shooter spel dat het verhaal vertelt van een groep soldaten die vechten tegen de terroristische organisaties in het Midden-Oosten.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 30/10/2017, de datum waarop Soldiers of the Universe werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Soldiers of the Universe (PC): Super Size Magazine, en Super Sterkte.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Soldiers of the Universe proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Soldiers of the Universe zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Soldiers of the Universe (20.11.2017 / +0)
  • Super Gezondheid
  • Super Schilden
  • Super Sterkte
  • Super Munitie
  • Super Size Lader en Geen Laden
  • Granaten
Cherri Andrea640360