Trucs en Spelcodes: Robo Recall (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Robo Recall voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Robo Recall: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Robo Recall en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Robo Recall is een first-person shooter die speciaal zijn gemaakt voor Oculus VR. Verdien de hoogste score met gevechtstactieken en creatieve vaardigheden, als je je door de straten en wolkenkrabbers, in een no holds barred strijd.

Dit spel is uitgebracht op 27/02/2018 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Robo Recall is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Robo Recall (PC): Het oneindige leven en Geen Laden.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Robo Recall proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Robo Recall zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Robo Recall (1.5 / +0)
  • Oneindig Leven
  • Geen Opladen
  • Fakkels Onbeperkt
  • Geen Opladen
  • Phazer Onbeperkt
  • Bellen Onbeperkt
  • De oneindige Leven van de Robo
Cherri Andrea640360