Trucs en Spelcodes: Tempest Citadel (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Tempest Citadel voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Tempest Citadel: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Tempest Citadel.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Tempest Citadel is een strategie spel dat zich afspeelt in een woestijn-achtige planeet met een geschiedenis van sci-fi. Het bouwen van een grote Citadel in de wolken en veroveren de planeet door de gevechten in 3D.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 17/03/2018, de datum waarop Tempest Citadel werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tempest Citadel (PC): Het maken van Modules, perfecte en Onbeperkte Middelen.

Goed nieuws! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. In deze pagina gewijd aan de walkthrough van Tempest Citadel vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze handleiding tonen voor het voltooien van het spel.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Tempest Citadel zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Tempest Citadel (1.12 / +0)
  • Oneindige Gezondheid
  • One Hit Kills
  • Direct Zoeken
  • Onbeperkte Middelen
  • Spullen Engineering bezeten onbeperkt
  • Spullen Engineering onbeperkt
  • Het maken van Modules, perfect
  • Morele Perfect
  • Toevoegen XP naar de Geselecteerde Leden
Cherri Andrea640360