Trucs en Spelcodes: Dead Secret (PC / PS4)

Zoveel trucs zoals Gids voor de Doelstellingen van het Spel voor Dead Secret (PC / PS4). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Dead Secret: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Dead Secret.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Dode Geheim is een spel en mysterieuze first-person horror game in Kansas in 1965. Een professor is dood en moet je proberen om wat licht te werpen op de zaak voor het volgende slachtoffer. Onderzoekt de moord en onderzoekt het verhaal.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Dead Secret sinds 28/03/2016, op de consoles PC / PS4. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dead Secret (PC / PS4): Gids voor de Doelstellingen van het Spel.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Dead Secret. Bezoek de walkthrough en de complete gids van Dead Secret altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trofeeën PSN

Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: Dead Secret
Ending S
End S
End S
Achieve Ending S
Het einde bereiken S [P ]
Ending A
Het einde van A
Het einde van A
Achieve Ending A
Het einde bereiken van A
Ending B
Finale B
Finale B
Achieve Ending B
Het einde bereiken B
Ending C
Finale C
Finale C
Achieve Ending C
Het einde bereiken C
Ending D
Finale D
Finale D
Achieve Ending D
Het einde bereiken D
Cherri Andrea640360