Trucs en Spelcodes: The Universim (PC)

Trucs en Codes van The Universim voor PC waaronder Water is onbeperkt en De gebouwen Niet Verslechteren.

Inleiding

The Universim: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor The Universim!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Uw tijd is op komst. Het begeleiden van een beschaving van de ontluikende door de obstakels van het leven. Van nederige afkomst, kijken hoe het evolueert en vooraf door de eeuwen heen onder uw vleugel. Invloed hun beslissingen en de bestraffing van de ongelovigen met een breed scala van vaardigheden goddelijke. Interactie met objecten, maakt rampen, en de lancering in een baan om de wezens inconsistent. Dit is uw wereld en niets kan je stoppen van het hebben van plezier.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Universim (PC): Water is onbeperkt en De gebouwen Niet Verslechteren.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Universim zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Universim (0.0.39.29464 / +0)
  • Mega Levert
  • Snel Zoeken
  • Bouwen Velocemene
  • De gebouwen Niet Verslechteren
  • Watervoorziening onbeperkt
  • Mega Nugget van Gezondheid
  • Maximaal Vermogen Punten Voor God
Cherri Andrea640360