Trucs en Spelcodes: 60 Parsecs! (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van 60 Parsecs! voor PC.

Inleiding

60 Parsecs!: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van 60 Parsecs! verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

60 Parsec! het is een avontuur atomic space age prullenbak, en kunnen overleven. Levend houden en klaar is uw bemanning. Het maken van moeilijke keuzes, lost het tekort aan soepen en andere verschrikkingen van de ruimte. En misschien heeft uw bestemming te bereiken. Of niet.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 18/09/2018, de datum waarop 60 Parsecs! werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor 60 Parsecs! (PC): Sokken en drugs gemakkelijk verkrijgbaar en Soep Beschikbaar gemakkelijk.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van 60 Parsecs! zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina 60 Parsecs! (1.0.17.11 / +0)
  • Reset Dag
  • Soep gemakkelijk Beschikbaar
  • Sokken en drugs direct beschikbaar
  • Computer keuze kaarten altijd beschikbaar
  • Gemakkelijke verwerking
Cherri Andrea640360