Trucs en Spelcodes: 60 Parsecs! (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van 60 Parsecs! (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

60 Parsecs!: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van 60 Parsecs!. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Het Atomic Space Age was geweldig! Probeer het opnieuw totdat het het post-apocalyptische ruimtetijdperk werd.Riprova
Je ruimtestation staat op het punt te ontploffen en je hebt maar 60 seconden voordat het ingewikkeld wordt. Probeer wat (of wie) je wilt pakken voordat je in de nood-shuttle springt en aan je reis naar THE GREAT ONBEKEND begint?RiprovaDit is 60 Parsec!, Een duister komisch sci-fi-avontuur dat zich afspeelt in het atomaire ruimtetijdperk Try Again - compleet met alle paranoia van de Koude Oorlog, chromen muuraccenten en kakkerlakken met ruimtehelmen.Riprova

Dit spel is uitgebracht op 14/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop 60 Parsecs! is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor 60 Parsecs! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360