Trucs en Spelcodes: Deep Sky Derelicts (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Deep Sky Derelicts voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Deep Sky Derelicts: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Deep Sky Derelicts. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Deep-Sky Scheepswrakken is een originele combinatie van turn-based strategiespellen en role-playing, versterkt door tactische gevechten met kaarten en populaire elementen van ncurses-interface. Verkennen van buitenaardse schepen, verlaten, vechten, plunderen en upgrade van uw apparatuur, alle in een bijzondere esthetische stijl comic retro-futuristisch.

Deep Sky Derelicts is gepubliceerd op 26/08/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Deep Sky Derelicts (PC): Super Tekens en Onbeperkt Energie.

Daarnaast kunt u voor Deep Sky Derelicts ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Deep Sky Derelicts zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Deep Sky Derelicts (1.2.1 / +0)
  • Super Credits
  • Onbeperkt Energie
  • Super Tekens
  • Tekens Afwezig
  • De Vijanden niet Kan Aanvallen
  • Super Schade
Cherri Andrea640360