Trucs en Spelcodes: LEGO DC Super-Villains (PC)

Oneindige gezondheid en het Wijzigen van de Nagels en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan LEGO DC Super-Villains voor PC.

Inleiding

LEGO DC Super-Villains: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van LEGO DC Super-Villains verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Zo goed als slecht ' ... Beleef een gloednieuw avontuur voor de DC/LEGO® steeds de beste schurk die ooit in het hele universum. Spelers zullen maken en beheren van een nieuwe superschurk, boeiende, leuke, ondeugende en het creëren van verwoesting is in dit prachtige avontuur vol actie.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 16/09/2018, de datum waarop LEGO DC Super-Villains werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor LEGO DC Super-Villains (PC): Oneindige gezondheid en het Wijzigen van de Nagels.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van LEGO DC Super-Villains. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van LEGO DC Super-Villains te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van LEGO DC Super-Villains zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina LEGO DC Super-Villains (05.14.2019 / +0)
  • Lock Timer
  • Oneindige Gezondheid
  • Wijzigen Studs
  • Vermenigvuldigen Met Studs
  • Super Snelheid
  • Tijd Oneindige Combo
  • One Hit Kills
Cherri Andrea640360