Trucs en Spelcodes: Victory at Sea Pacific (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Victory at Sea Pacific voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Victory at Sea Pacific: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Victory at Sea Pacific en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

De overwinning bij de Zee en de Stille oceaan is het spannende spel van het naval combat RTS die zich afspeelt tijdens de tweede wereldoorlog. Breng een aanpak epic war games real-time strategie, om te zoeken en vernietigen van de vijandelijke vloot door middel van een sandbox open wereld in een wanhopige poging om het verloop van de geschiedenis.

Victory at Sea Pacific is gepubliceerd op 14/08/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Victory at Sea Pacific (PC): Bommen onbeperkte diepte en het Oneindige Leven Schip.

Daarnaast kunt u voor Victory at Sea Pacific ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Victory at Sea Pacific zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Victory at Sea Pacific (1.3.0p2 / +0)
  • Wijzig de oorlog obligaties
  • Het Oneindige Leven Schip
  • Brandstof voor het schip, oneindige
  • Rantsoenen onbeperkt
  • Bommen onbeperkt
  • Bommen torpedo onbeperkt
  • Bommen onbeperkte diepte
  • Super snelheid
Cherri Andrea640360