Trucs en Spelcodes: Garden Paws (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Garden Paws voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Garden Paws: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Garden Paws en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

U erft de boerderij van zijn opa en oma, terwijl ze reizen de wereld. Samen met Frank in de winkel van de lokale bouw te voltooien voor de finishing touch in uw nieuwe woning. Help Frank en de burgemeester Wilson de stad te bouwen, zodat hij bereikt zijn volle potentieel.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 18/11/2018, de datum waarop Garden Paws werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Garden Paws (PC): Mega Goud en Onbeperkt Uithoudingsvermogen.

De Trainer voor Garden Paws is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Garden Paws zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Garden Paws (1.0.7p / +0)
  • Stopt de Tijd van de Dag
  • Mega Goud
  • Ambachten Gemakkelijk
  • Het Invullen Van De Makkelijke Missies
  • Onbeperkt Energie
  • Onbeperkt Uithoudingsvermogen
Cherri Andrea640360