Trucs en Spelcodes: Kingdom Two Crowns (PC / PS4 / XBOX ONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Kingdom Two Crowns op PC / PS4 / XBOX ONE. Bijvoorbeeld: De galop van het paard onbeperkt Edelstenen en onbeperkt.

Inleiding

Kingdom Two Crowns: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Kingdom Two Crowns verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Je koninkrijk opbouwen en verdedigen tegen de dreiging van de Hebzucht in de volgende evolutie van de award-winnende serie van micro-strategie! Het testen van nieuwe technologieën, units, vijanden, mounts, en de geheimen van de gloednieuwe campagne mode, single player of in samenwerking.

Dit spel is uitgebracht op 11/11/2018 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Kingdom Two Crowns is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kingdom Two Crowns (PC / PS4 / XBOX ONE): De galop van het paard onbeperkt Edelstenen en onbeperkt.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Kingdom Two Crowns zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Kingdom Two Crowns (1.0.4 / +0)
  • De galop van het paard onbeperkt
  • Munten onbeperkt
  • Edelstenen onbeperkt
  • De vijanden niet kan schade aan de speler veroorzaken
  • Het bevriezen van de tijd van de dag
Cherri Andrea640360