Trucs en Spelcodes: Rescue HQ - The Tycoon (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Rescue HQ - The Tycoon (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Rescue HQ - The Tycoon: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Rescue HQ - The Tycoon.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Bouwen van uw huis vanaf nul en ontwerp je eigen meesterwerk. In Rescue HQ bouwen, organiseren en beheren van een station voor de gezamenlijke brandweer, politie en ambulance. Het beheer van uw middelen met wijsheid en meester van de calamiteiten vraagt om bescherming van uw stad! Bent u klaar voor de uitdaging?

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 28/04/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rescue HQ - The Tycoon (PC): Geld wisselen huidige Reputatie en de huidige.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Rescue HQ - The Tycoon proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Rescue HQ - The Tycoon zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Rescue HQ - The Tycoon (1.0 (05.29.2019) / +0)
  • Hiermee activeert u de menu-Modus ontwikkelaar
  • Geld wisselen huidige
  • Reputatie huidige
  • Reputatie maximale stroom
  • De totale tijd van het spel is verlopen
Cherri Andrea640360