Trucs en Spelcodes: Katana ZERO (PC / SWITCH)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Katana ZERO voor PC / SWITCH.

Inleiding

Katana ZERO: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Katana ZERO! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Katana ZERO is een actie-platformer neo-noir, vol van stijl, spannende actie en het gevecht met de onmiddellijke dood. Knip, plak, en de tijd manipuleren om te ontdekken van het verleden in het landschap zo spectaculair en brutaal.

Katana ZERO is gepubliceerd op 18/03/2019 voor PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Katana ZERO (PC / SWITCH): Tijd Onbeperkt en Onoverwinnelijk.

Katana ZERO heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Katana ZERO zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Katana ZERO (06.01.2019 / +0)
  • Onoverwinnelijk
  • Onbepaalde Tijd
  • Het Bevriezen Van De Langzaam Bewegende Bar
  • Opslaan/Laden Positie (Teleport)
  • Om Omhoog/Omlaag/Links/Rechts
Cherri Andrea640360