Trucs en Spelcodes: Islanders (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Islanders voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Islanders: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Islanders! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

EILANDERS is een spel van strategie minimalistische op de bouw van de stad op de gekleurde eilanden.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 4/03/2019, de datum waarop Islanders werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Islanders (PC): Score om te ontgrendelen het volgende eiland en het Volgende Eiland Beschikbaar.

Islanders heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Islanders zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Islanders (ORIGINAL / +0)
  • Huidige score
  • Score om te ontgrendelen het volgende pakket
  • Laatste score
  • Score om te ontgrendelen het volgende eiland
  • Het Volgende Eiland Beschikbaar
Cherri Andrea640360