Trucs en Spelcodes: Wasteland Survival (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Wasteland Survival voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Wasteland Survival: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Wasteland Survival.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Het overleven van de apocalyps post in Wasteland te Overleven - het laatste toevluchtsoord voor de overlevenden op de aarde! Het eerste ding dat u moet leren overleven. Het bouwen van het huis. De Craft & amp; Update van de wapens om te doden de hordes van zombies, Jacht en amp; Ontdek met uw hond. Verzamelen van middelen en het plunderen van de PVP ... kunt U stoppen met de apocalyps van zombies?

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 3/05/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wasteland Survival (PC): Onbeperkt producten en Dorst voor onbeperkt.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Wasteland Survival zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Wasteland Survival (1.0.13 / +0)
  • Honger onbeperkt
  • Dorst onbeperkt
  • Onbeperkt aantal artikelen
  • Duurzaamheid onbeperkt
  • Punten van talent gemakkelijk
  • Luidsprekers eenvoudig
  • De snelheid van het spel
Cherri Andrea640360