Trucs en Spelcodes: Teslagrad (IPHONE / ANDROID)

Alle trucs en codes van Teslagrad voor IPHONE / ANDROID die in omloop zijn!

Inleiding

Teslagrad: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Teslagrad. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Teslagrad is een 2D platformgame vol puzzels en actie, waarbij magnetisme en de verschillende bevoegdheden van elektromagnetische zijn het belangrijkste element om te ontdekken de geheimen verborgen in de Toren van de Tesla. Je krijgt nieuwe mogelijkheden te verkennen van een prachtige wereld niet-lineair met meer dan 100 met de hand geschilderde omgevingen, in een steampunk-Europa...

De trucs in ons bezit zijn geldig voor IPHONE / ANDROID en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 13/11/2013. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Teslagrad (IPHONE / ANDROID): Bruikbare tips.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Teslagrad. Bezoek de walkthrough en de complete gids van Teslagrad altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360