Trucs en Spelcodes: Another Sight (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Another Sight (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Another Sight: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Another Sight verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een meisje die heeft verloren de ogen en een mysterieuze kat bundelen hun krachten om het aanpakken van een avontuurlijke en bijzondere reis, waarbij zij aan een vennootschap verborgen, gevormd van grote uitvinders en artistieke geest, zoals Claude Monet, Nikola Tesla, en andere culturele iconen uit het verleden.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 6/08/2018, de datum waarop Another Sight werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Another Sight (PC): Bruikbare tips.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van Another Sight. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Another Sight, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360