Trucs en Spelcodes: Tiny Metal: Full Metal Rumble (PC / SWITCH)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Tiny Metal: Full Metal Rumble voor PC / SWITCH.

Inleiding

Tiny Metal: Full Metal Rumble: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Tiny Metal: Full Metal Rumble en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Maak unieke strategieën en het overwinnen van uw vijanden in KLEINE METALEN: FULL METAL RUMBLE, een wargame van de japanse turn-based! Met de nieuwe tactische opties, beheert meer dan 23 verschillende eenheden: flank, assault, terrasvormige helden voor ruimteschepen, orbital en concentreert de vuurkracht van meer eenheden aan het egaliseren van de aandelen anders dan rampzalig.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 11/06/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tiny Metal: Full Metal Rumble (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360